Close

Läbipaistev LED-ekraan

NEXNOVO TECHNOLOGY CO. on maailma juhtivate läbipaistvate LED-ekraanide leiutaja ja tootja. Asub Hiinas Shenzhenis ja hõivab üle 10 000 ruutmeetri tehasepõrandat, mis toodab kuus üle 4000 ruutmeetri läbipaistvaid LED-ekraane. Ettevõttele kuulub üle 29 patendi. NEXNOVO arenedab ja kohandab innovaatilised ideed reaalsuseks. NEXNOVO on 100% pühendunud maailma parima läbipaistva LED-ekraani tootmisele. Kuhu paigaldada läbipaistev NEXNOVO LED-ekraan: avalik ruum, kauplus, salong, vaateaken, interjöör, fasaad, lava jne ?

AVALIK RUUM

Läbipaistva LED-ekraani eesmärk on uuendada LED-ekraani kui sellist ning täiustada SMT-tootmisprotsessi, LED-lampide pakendamist ning juhtimissüsteemi. Õõneskonstruktsioon vähendab ülesehitusest tingitud tõkkeid ning maksimeerib ka perspektiiviefekti. Läbipaistval LED-ekraanil on ka uus ja ainulaadne perspektiiviefekt, mis suudab videot kuvada (kui vaataja asub õigel kaugusel) nii, et pilt otsekui hõljuks avaliku ruumi klaasseina ees.

Lisaks võime reklaamipildi sisu kujundamisel eemaldada ebavajaliku tausta ja jätta see lihtsalt mustaks. Üldiselt suudab ekraan kuvada mis tahes värvi musta taustal, mis mitte ainult ei aita oluliselt vähendada valgusreostust, vaid säästab ka energiakulu – umbes 30% võrreldes traditsioonilise LED-ekraaniga. Need läbipaistva LED-ekraani omadused muudavad selle avalikes kohtades populaarseks valikuks ning kajastavad ka selle tehnoloogia arengut.

Avalike kohtade all peame siin silmas kaubanduskeskusi, kaubandustänavaid, lennujaamasid, muuseume, messe, supermarketeid, teatriteid, hotelle jm.

Üldiselt puututakse reklaami paigaldamisel sellistes kohtades kokku(seistakse silmitsi) järgmiste probleemidega:

Kuidas reklaami parendada ja seda täiendada tugevama visuaalse efektiga?

Kuidas ühendada disaini värskelt renoveeritud kohtade või hoonetega nii, et kinnisvara kvaliteet paraneks?

Kuidas realiseerida madalaid investeeringuid ja suurt kasumit?

Kuidas muuta paigaldus hõlpsaks ja hooldus lihtsaks?

KAUPLUSE VÕI SALONGI VAATEAKEN

Aknareklaam on oluline moodus oma kaupade reklaamimiseks, millega saab tutvustada tooteid ning allahindlusi, et ligi meelitada uusi ostjaid. Uus trend aknareklaami disainis ja arenduses on tavapärase aknareklaami staatilise pildi muutmine aktiivsemaks ja elavamaks, et see puudutaks klientide sisemisi vajadusi tõhusamalt ja interaktiivsemalt. Pane vaateaken äri edu nimel tööle.

Innovatiivne läbipaistev LED-ekraan mitte ainult ei säilita tavaliste välistingimustes kasutatavate HD-LED-ekraanide kõiki eeliseid, vaid on ilusam ja vähendab ka koormust konstruktsioonidele, lahendades sel viisil ideaalselt jaekaubanduse aknavideo kuvamise probleemid. Hetkel jaemüügiks mõeldud NEXNOVO läbipaistvad LED-ekraanid pole mitte ainult kerged, õhukesed ja hõlpsasti paigaldatavad, vaid ka suure eraldusvõimega, väikseima piksli sammuga 2,5 mm ja läbipaistvusega üle 70%. Nende kasutamine lahendab tavalise paberreklaami probleemid, mille puhul on raske sisu välja vahetada, ning ületab tavaliste LED- ja LCD-ekraanidega seotud puudused, nimelt nende raske kaalu, läbitungimatuse ja inetu välimuse. Võrreldes reklaamiga ehitisseintel võib läbipaistval LED-ekraaniga aknareklaamil olla suurem turunõudlus.

DÉCOR INTERIÖÖR AUTOKAUPLUSES

4S-autokaupluste sisekujundus ja stiil käib üldiselt moega kaasas ning paneb inimesi end väga mugavalt tundma. Sellises kõrgema klassi keskkonnas võib LED-ekraan lisada kauplusele kõrgtehnoloogia hõngu, olles suurepäraste omadustega, atraktiivne ja muljetavaldav. Too LED ekraan interjööri.

Läbipaistev LED-ekraan 4S ehk autokaupluses peaks üldjuhul vastama klientide järgmistele nõuetele:
(1) LED-ekraan peab olema kõrge eraldusvõimega,
(2) see peab tagama parima võimaliku klaasi läbipaistvuse efekti,
(3) see ei tohi mõjutada sisekujundust.

NEXNOVO Technology XW-seeria tooted vastavad kõigile neile 4S-kaupluste nõuetele, kuna pakuvad kõrget heledust kuni 7500 cd/m², suurepärast läbipaistvust kuni 75% ning maksimaalset eraldusvõimet, püsides oma piiratud klaaspindade piires. Samal ajal tagavad need läbipaistva rippseina efekti ning võimaldavad selget vaadet nii seest kui ka väljast, mis lisab luksusautode sisekujunduse stiilile arenenud, kõrgtehnoloogilise atmosfääri.

Eelised
1. Maailma parim eraldusvõime ja heledus
2. Täiuslikult integreeritav kaupluse sisekujundusega
3. Lihtne paigaldus ja hooldus
4. Suurepärane stabiilsus

LÜKANDUKSED

NEXNOVO läbipaistvate LED-lükanduste peamised tehnilised omadused.

* Kõrge heledus: 5000–5500 cd/m², reguleeritav vastavalt keskkonnale. Pakume täiuslikku heledust nii otseses päikesevalguses kui ka kontori vaheseinte hämaruses!
* Suurepärane läbipaistvus: rohkem kui 72% läbipaistvust annab teile maksimaalse nähtavuse ja laseb päevavalguse kenasti teie ruumidesse.
* Lihtne paigaldus on oluline, kerge ja kiire seadistamine säästab aega ja energiat.

Uut tehnoloogiat, milles on ühendatud läbipaistev LED-ekraan ning klaasuks, kasutatakse laialdaselt kaubanduskeskustes, kauplustes, hotellides, büroohoonetes ja mujal. Loe lisaks.

LED: SMD1515
Piksli samm: 2,61 x 5,68 mm
Läbipaistvus: 72%
Ekraani suurus: 1000 x 2250 mm

HOONE KLAASIST FASSAADIL

NEXNOVO Technology on keskendunud läbipaistva LED-ekraanitehnoloogia uurimisele ja arendamisele. Oleme selle alusel loonud ja lõpule viinud paljud edukad projektid avalikus ruumis, näiteks Blue Shore Financial, Primark, IMAX jne. Kas sinu klaasist fassaad on piisavalt hästi eduka äri nimel ära kasutatud?

NEXNOVO läbipaistval LED-ekraanil on suurem läbipaistvus, mis ei mõjuta valgustuse astet ega disaini atraktiivsust.

Kõrge värskendussagedus ja hallskaala tagavad erksa pildi ja vastavad kõrgetele visuaalsetele nõuetele.

Vahetu kommunikatsioon puldi abil tagab mitme ekraani seire ja juhtimise korraga. Lisaks saab reklaami sisu igal ajal muuta, mis tagab reklaami värskendused reaalajas. Kõigele lisaks toetab see kõiki videovorminguid.

Meie rippsein ühendab parimad võimalikud omadused orgaaniliseks tervikuks, kombineerides esteetika, arhitektuursed jooned, hoone energiatõhususe ja struktuursed tegurid. Hoone seinal võib kuvada erinevaid värve eri nurkade alt ning inimesed saavad nautida kauneid muutusi päikese-, kuu- ja muus valguses.

Suurematesse linnadesse üle kogu maailma on paigaldatud suurejoonelisi klaasist rippseinu, näiteks New Yorgi Maailmakaubanduskeskuses ning Chicago petrooleumihoones ja Willis Toweris. Hiinas samamoodi – klaasist rippseinu võib leida Hiina panga tornist Hongkongis, Shanghai messikeskusest, Pekingi Great Wall Sheraton Hotellist jm.

Klaasist rippseinad on järk-järgult hõivanud linnahoonete kesksed osad. Statistiliste andmete kohaselt on Hiinas tänapäeval klaasist rippseinte kogupindala ületanud 70 miljonit ㎡, olles koondunud peamiselt linnapiirkondadesse, kus selline tohutu pindala on välireklaami jaoks võimas potentsiaalne turg. Selle reklaamituru väärtus on veel arenemas ning alles linnakeskkonna välireklaamiressursside kahanemise korral hakatakse liikuma klaasist rippseinte avastamata maale. See pindala on jaotatud paljude erinevat laadi ehitiste vahel, näiteks klaasist rippseintega hooned, kaubanduskeskused, vaatamisväärsuste liftid jm.

Läbipaistva LED-ekraani paigaldamine hoonete seintele on meediaarhitektuuriline küsimus, mille puhul peab lahendama järgmised probleemid:

1) klaasist rippseina konstruktsiooni ja välimuse kahjustamise vältimine;

(2) klaasist rippseina läbipaistvuse säilitamine;

(3) väljendusrikka arhitektuurimeedia pakkumine.

NEXNOVO tehnoloogia on keskendunud oma ülima läbipaistva LED-ekraani uurimisele ja arendusele ning selle turulelaskmisele järgmiste tunnusjoontega:

(1) kõrgetasemeline vaatenurk, et tagada ühilduvus põrandate, klaasfassaadide, akende ja muude valgusekonstruktsioonidega, nii et rippseina enda ekraani valgus ja vaatenurk oleksid õiged;

(2) ei vaja palju ruumi (ekraani paksus on ainult 10 mm ja kaal ainult 12 kg/m²) ning ei nõua hoone konstruktsiooni muutmist, vaid selle saab kleepida otse rippseinale;

(3) ei kasuta teraskonstruktsiooni, mis säästab palju paigaldus- ja hoolduskulusid. Hõlbus paigaldamine ja lihtne hooldus säästab ka palju tööjõukulusid;

(4) unikaalne ekraan, millel saab kuvada „hõljuvat“ reklaami, mis tagab suurepärase reklaami- ja kunstilise efekti.

EKRAANI RENT LAVADE JAOKS

LED-ekraanisüsteemi tehnoloogia arenedes on lavastajad hakanud tunnustama LED-ekraani lavatausta ja eriefektide võimalusi ning neid kasutama oma etendustes. NEXNOVO Technology läbipaistev LED-ekraan on uuenduslik ja loominguline tehnoloogiatoode, mille XR-seeria rentimisel on märgatavad järgmised eelised:

(1) kerge, kiiresti paigaldatav ja hõlpsasti transporditav;
(2) paigaldamine ja demonteerimine on kiire ja lihtne, X-Glass-ekraani moodulkonstruktsiooni on lihtne konstruktsioonidele kinnitada. Standardse suurusega mooduleid saab kiiresti kokku panna suurteks ekraanideks;
(3) kõrge eraldusvõime ja heledus ning eredad värvid võivad luua hämmastavaid visuaalseid efekte;
(4) ühildub erinevate videosignaalide, esitatavate videote, piltidega jms ning esitab neid reaalajas selge saateteabega.

Eelised:
1. Kerge ning hõlpsasti paigaldatav ja transporditav
2. Standardne moodulikujundus
3. Kõrge eraldusvõime ja heledus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

X